Aștepți un copil? Lucrurile acestea NU trebuie să îți lipsească

Ești în al nouălea cer, pentru că tocmai ai aflat că ești însărcinată? Foarte curând te va apuca și febra cumpărăturilor pentru cel mic! Știm că abia aștepți să îi cumperi acei body cu iepurași sau ursuleți pe piept. Cu toții ne topim după frumusețea acestor minuscule și adorabile articole vestimentare!

Suntem siguri că te vei descurca de minune cu hăinuțele. Noi vrem să îți sărim în ajutor cu un fel de checklist pentru câteva produse foarte utile, din material textil! Lucrurile acestea NU trebuie să îți  lipsească din casă, dacă ești în așteptarea sosirii unui mic prinț sau a unei mici prințese…

Ce îți recomandăm?

Baby Nest 3 in 1: un cuib pentru somnul odihnitor!

Acest cuib poate fi util nu numai pentru cazul în care dorești să practici co-sleepingul, ci și în multe alte situații. Îl poți așeza pe canapea, astfel copilul va putea dormi în el cât timp cu lucrezi la laptop.  Îl poți folosi în mașină, atunci când călătoriți și cel mic ar dormi. Îl poți lua cu tine atunci când mergeți la bunici sau în concediu. Practic, în acest fel, bebele va simți că „patul” lui este mereu cu el. Nici nu-și va da seama că doarme într-un loc străin! Propriul său cuib îl înconjoară în orice situație, îl protejează și îi oferă confort.

Un model 3 in 1 este cea mai bună alegere, pentru că asigură utilizare îndelungată a produsului. Un astfel de cuib este conceput să „crească” împreună cu cel mic! Când el este prea mare pentru cuib, împletitura va putea fi folosită ca apărător pentru pătuț, în timp ce salteaua va deveni un accesoriu util pentru schimbarea scutecului – atunci când sunteți pe drum, la bunici sau în concediu.

Bineînțeles, materialele folosite pentru realizarea cuibului sunt de cea mai înaltă calitate: in și viscoză, care permit circularea aerului. Umplutura este realizată din biluțe hipoalergenice.

Pernă pentru alăptat: stai comodă atunci când alăptezi!

Numai cine nu are copii nu știe cât de incomodă poate fi, uneori, alăptarea. Gâtul, spatele au de suferit teribil atunci când nu reușești să îți găsești o poziție cu adevărat bună pentru a-l hrăni pe puiul tău. Vrei să stai comodă atunci când alăptezi? Investește într-o pernă pentru alăptat. Merită toți banii! Ea îți va asigura o poziție nu numai confortabilă, ci și sigură: sprijină și ridică sugarul, astfel că reduce presiunea asupra umerilor, brațelor și spatelui tău. De neprețuit!

Unde mai pui că pernele acestea sunt utile încă din perioada sarcinii. Înainte ca cel mic să vină pe lume, te vor ajuta să ai un somn odihnitor, oferind suportul necesar pentru burtică. Datorită formei ergonomice, se adaptează perfect corpului tău.

Husa este confecționată din bumbac 100% OEKO-TEX® și este detașabilă, așadar poate fi spălată; umplutura este hipoalergenică!

Lenjerie de pat din materiale fine: blândă cu pielea sugarului!

Probabil că nu îți spunem nimic nou: materialul din care este realizată lenjeria sugarului trebuie să fie unul de calitate. Confortul din timpul somnului este esențial pentru ca cei mici să se bucure din plin de orele de odihnă.

Bumbacul este un material natural și blând. Și aspectul este important. Acest design modern este adorabil: pompon-ul conferă un aer jucăuș păturicii, iar nuanțele moderne dau o notă de prospețime încăperii.

Un alt material bun este muselina: este fin și plăcut la atingere, în plus, absoarbe transpirația, astfel că pielea copilului este protejată. Cum copiii petrec foarte mult timp în pat, este foarte important ca pielea lor să fie protejată perfect. Designul adorabil, cu steluțe și inimioare, conferăo notă de finețe lenjeriei de pat, în plus ea este reversibilă, deci vă puteți juca cu culorile.

Apărătorii pentru pătuț: protejează mâna și capul micuțului tău!

Apărătorii pentru pătuț protejează mânuța și capul micuțului tău – de loviturile și de vânătăile ce pot fi provocate de barele pătuțului. Pentru că se află atât de aproape de bebeluș, și aici este important materialul din care este confecționat: bumbac 100% OEKO-TEX, cu umplutură hipoalergenică.

Disponibil pe mai multe culori și dimensiuni, ca să se potrivească perfect în cameră!Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük