Cel mai bun și mai frumos pat pentru copii? Patul Montessori, în formă de căsuță! 🏠

Cu siguranță ai văzut fotografii cu paturi-căsuță! Sunt foarte în trend acum. Dar nu sunt doar la modă și-atât. Paturile-căsuță Montessori sunt și foarte bune, și foarte practice! Dacă ești în căutarea unui pat pentru cel mic, ia în considerare ideea achiziționării unuia fabricat în baza principiilor Montessori: un pat simplu, dar de mare efect. Patul-căsuță!

Read More

Vreau să decorez camera copilului. Cum să fac?

Te întrebi cum să alegi decorațiunile cele mai potrivite pentru camera copilului tău? Venim în ajutorul tău cu câteva idei și sfaturi pentru ca alegerea ta să fie cât mai inspirată. ❤

Felul în care decorezi camera celui mic este mult mai important decât am crede. Încăperea în care se joacă și în care doarme este universul său, un loc în care trebuie să se simtă cu adevărat acasă, confortabil și în siguranță.

Read More

Prietenii din Pădure – Pagini de Colorat

Creativitatea este la fel de naturală și necesară pentru copii, precum aerul curat și soarele! Prin experiențe creative, le oferim prichindeilor darul unei copilării bogate și memorabile!

BABUR.ro încurajează exprimarea creativă și vă invită să ne mândrim cu paginile colorate a copiilor! 

Read More

Prima vizită la un nou-născut: ce cadou să alegem

Știm, pentru că simțim la fel: atunci când te pregătești să efectuezi prima vizită la un nou-născut, îți dorești din toată inima să îi duci un cadou frumos. Urmează să cunoști bebele unui membru de familie sau al unui prieten? Avem câteva sfaturi pentru tine.❤

Read More

Cum ajută mobilierul Montessori dezvoltarea armonioasă a copiilor?

Metoda și mobilierul Montessori sunt un ajutor extrem de prețios în educația și dezvoltarea din copilăria timpurie. Această abordare unică le permite copiilor să își descopere adevăratul potențial și să-și dezvolte o minte organizată și concentrată.

Experiența Montessori îi pregătește să fie curioși, să își dorească să învețe de-a lungul întregii vieți, precum și pentru a deveni niște cetățeni buni, viitori inovatori și lideri capabili. Sună a ceva ce îți dorești și tu pentru copilul tău, nu-i așa?

Read More