Prietenii din Pădure – Pagini de Colorat

Descarcă Paginile de colorat Prietenii din Pădure și încurajează dezvoltarea armonioasă a copiilor!

Creativitatea este la fel de naturală și necesară pentru copii, precum aerul curat și soarele! Prin experiențe creative, le oferim prichindeilor darul unei copilării bogate și memorabile!

BABUR.ro încurajează exprimarea creativă și vă invită să ne mândrim cu paginile colorate a copiilor! 

🌈 Trimiteți paginile colorate pe adresa e-mail contact@babur.ro sau pe pagina noastră de Facebook, iar noi vom centraliza într-un album toate operele de artă a comunității noastre!

Citește și articolul Prima vizită la un nou-născut: ce cadou să alegem

Prima vizită la un nou-născut: ce cadou să alegem

Știm, pentru că simțim la fel: atunci când te pregătești să efectuezi prima vizită la un nou-născut, îți dorești din toată inima să îi duci un cadou frumos. Urmează să cunoști bebele unui membru de familie sau al unui prieten? Avem câteva sfaturi pentru tine.❤

Alege inspirat!

Da, există și varianta plicului, cu care mergi, cumva, la sigur… Însă atunci când oferi un cadou, și nu un banal plic, înseamnă că te-ai pregătit cu adevărat pentru această vizită și că ai depus un efort: cunoști persoanele cărora le vei călca pragul, ai fost atent(ă) la gusturile, dorințele și nevoile acestora. Pentru că ții la ei. Alege, așadar, un cadou, nu te duce cu un plic!

Să alegi un cadou inspirat, care să placă, nu este o sarcină ușoară. Însă dacă vei avea în vedere câteva aspecte, șansele de reușită sunt foarte mari.

Noi îți recomandăm să alegi un cadou util.

Poate să fie util pentru bebe sau util pentru mamă – sau pentru amândoi. Desigur, un cadou util nu înseamnă acesta nu este unul frumos.

Alege un cadou util și frumos, deci!

Plapumă și pernă

Primul lucru la care ne putem gândi, aici, este lenjeria necesară pentru pătuțul celui mic. De exemplu, un set format din plapumă și pernă.

Sugarii petrec foarte mult timp în pat, de aceea este important ca pielea lor să fie protejată perfect. Lenjeria din muselină este foarte fin și plăcută la atingere. Muselina absoarbe transpirația, așadar pielea copiilor este protejată. Ei pot dormi liniștiți și pot visa frumos.

Păturică

BABUR design

O păturică va fi utilă atât acasă, cât și în „deplasare”. Această pătură Waffle de la BABUR este realizată din bumbac 100%, astfel că este foarte moale și plăcută la atingere. Este ideală pentru somnul copilului. Poate fi folosită în pătuț sau în cărucior, dar și pe podea, ca pătură pentru joacă.

Designul cu pompon conferă păturicii un aer jucăuș, iar nuanțele moderne, o notă de prospețime.

Perne decorative

O pernă adorabilă va fi, întotdeauna, un cadou de mare succes! La început, este „doar” o pernă decorativă; dar mai târziu poate deveni un „prieten” al copilului. Această vulpe catifelată la atingere este un cadou perfect pentru prima vizită la un nou-născut!

Perna este disponibilă în două mărimi, cea mare fiind personalizabilă cu numele copilului.

În magazinul BABUR nu sunt doar vulpi! Găsiți și arici, veverițe sau cerbi.

Prosoape

Un alt lucru extrem de util! Acest prosop cu glugă de la BABUR este unul confortabil de purtat după baie, mai fiind și haios! Are un design atrăgător, cu urechiușe de iepuraș, care vor amuza atât părinții, cât și copiii. Realizat din bumbac 100%, este foarte absorbant, dar se usucă rapid.

Alege materialele naturale!

Îți recomandăm să acorzi mare atenție materialelor alese. Bumbacul și muselina sunt materiale naturale, blânde cu pielea celui mic. Un cadou frumos, util și sigur va reprezenta o bucurie pentru familia vizitată.

Fiecare produs BABUR este unic, realizat manual, cu multă pasiune și dragoste. Studioul nostru creativ se află în Sovata: cumpărând direct de la producător, ai garanția celui mai bun preț.

Ești interesat și de principiile Montessori și vrei să amenajezi camera copilului? Citește și Cum ajută mobilierul Montessori dezvoltarea armonioasă a copiilor aici >>

3 trucuri pentru o cameră a copiilor ordonată

Te-ai săturat să-ți petreci fiecare seară cu adunarea jucăriilor? Ei bine, și noi! Mai jos vei găsi câteva idei pentru depozitarea jucăriilor și obiectelor din dormitorul copiilor!

La ce să fim atenți cu privire la jucării?

Cel mai important lucru este să învățăm că prichindeii nu au nevoie de o cantitate imensă de jucării, care să mai și fie toate la vedere. Acestea nu vor face decât să adune praful, iar deseori, cel mic nu se va atinge de câte o jucărie timp de săptămâni sau chiar luni de zile.

Jucăriilor sale poți să le asiguri cutii și/sau coșuri de depozitare. În acestea pot fi adunate foarte multe lucruri, în plus mai sunt și decorative.

Dacă jucăriile nu vor fi la vedere, ci adunate în cutii și coșuri, încăperea va arăta mult mai aerisită.

Acest lucru este important pentru că o cameră prea încărcată te împiedică să te odihnești. Obiectele dintr-o încăpere ar trebui să stimuleze dobândirea de cunoștințe și să ofere o senzație de siguranță copilului.

El trebuie să știe că este capabil să dobândească, să cunoască, să învețe lucrurile în mod independent.

Prin faptul că experimentează singur lucrurile, dobândește stimă de sine și încredere în forțele proprii.

Izabella Demeter – Fondator BABUR.ro

Învață copilul ca după ce a luat o jucărie de la locul său și apoi nu se mai joacă cu acesta, să îl așeze la loc. La început, copiii mici sunt foarte bucuroși să mute de colo-colo lucrurile. Profită de acest lucru, pentru că este foarte probabil ca el să își păstreze acest bun obicei și în anii următori. Astfel vei învăța copilul să iubească ordinea și să fie independent.

Ce facem cu obiectele mărunte?

Există foarte multe organizatoare din bumbac, care sunt ideale pentru  a păstra lucruri mici, precum clame, bentițe sau produse cosmetice.

Cu o asemenea organizare, tu vei putea petrece mai mult timp cu familia și mai puțin timp cu căutarea unor lucruri mărunte!

Patul Căsuță Montessori vine cu sertar incorporat. Sertarul este prevăzut cu 2 compartimente, pentru o bună organizare a așternutului sau a jucăriilor preferate.

Dacă vei amenaja camera celui mic într-un mod atât de creativ, dacă îl vei educa într-un spirit de acest gen, creierul său va dobândi și va înmagazina mult mai repede și mai bine toate noile cunoștințe – mai cu succes, decât dacă le-ar fi obținut de-a gata.

Activități Creative pentru Copii Artă BABUR.ro BABUR design cadouri pentru bebeluși Copii Cutie depozitare Depozitare Jucării dormitor copii mobilier pentru copii Organizatoare Pagini de colorat pat casuta montessori pat copii montessori Pat Montessori Pat Montessori cu Sertar scaun copii scaun lemn copii vizită la un nou-născut Încurajarea dezvoltării armonioase

Te interesează cum ajută mobilierul Montessori dezvoltarea armonioasă a copiilor? Vrei să alfii cum arată o cameră de tip Montessori? Citește articolul și alfă acum!

Cum ajută mobilierul Montessori dezvoltarea armonioasă a copiilor?

Metoda și mobilierul Montessori sunt un ajutor extrem de prețios în educația și dezvoltarea din copilăria timpurie. Această abordare unică le permite copiilor să își descopere adevăratul potențial și să-și dezvolte o minte organizată și concentrată.

Experiența Montessori îi pregătește să fie curioși, să își dorească să învețe de-a lungul întregii vieți, precum și pentru a deveni niște cetățeni buni, viitori inovatori și lideri capabili. Sună a ceva ce îți dorești și tu pentru copilul tău, nu-i așa?

Cum arată o cameră de tip Montessori?

Camera unui copil mic ar trebui să fie amenajată în așa fel, încât să răspundă nevoilor sale. Să fie în conformitate cu vârsta, dimensiunile și personalitatea copilului.

Asta înseamnă, de exemplu, să se poată urca ușor în pat, să se așeze comod pe scaunul său, să aibă acces la conținutul dulapurilor, sertarelor și rafturilor.

Într-o cameră Montessori, sunt importante: patul, dulapul, rafturile, masa, scaunul, cutiile pentru jucării, oglinda, corpurile de iluminat și un mic colț în care să se poată ascundă puțin de lumea din jur.

Mobila, obiectele trebuie să fie dispuse la nivelul privirii, astfel încât cel mic să poată avea acces la lucrurile sale și să nu trebuiască să apeleze la părinți atunci când are nevoie de ceva anume.

Decorațiunile trebuie să fie puține, căci și acestea sunt suficiente pentru a fi o inspirație pentru copil. Nu este nevoie de tapet cu desene, nici de picturi pe perete, pentru că acest lucru limitează foarte mult, pe ani de zile, gândirea celui mic.

Ce materiale sunt folosite în camera Montessori?

Mobila și obiectele dintr-o cameră Montessori sunt realizate din lemn natural, bumbac, și alte materiale naturale. Nu există obiecte inutile, mobila și obiectele nu sunt decorate în exces, ba chiar deloc. Toată cameră reflectă o atmosferă caldă și naturală.

Drept decorațiuni servesc mai ales mobilierul și obiectele în sine!

În fotografii se poate observa că, deseori, paturile iau forma unei căsuțe. Sunt jucăușe și minimaliste în același timp, oferă posibilitatea ca cel mic să se poată retrage un pic – într-un colț al său, un cuib al său. În lumea sa.

Activități Creative pentru Copii Artă BABUR.ro BABUR design cadouri pentru bebeluși Copii Cutie depozitare Depozitare Jucării dormitor copii mobilier pentru copii Organizatoare Pagini de colorat pat casuta montessori pat copii montessori Pat Montessori Pat Montessori cu Sertar scaun copii scaun lemn copii vizită la un nou-născut Încurajarea dezvoltării armonioase

Te-ai săturat să-ți petreci fiecare seară cu adunarea jucăriilor? Află în acest articol cum poți avea un dormitor copii ordonat! Citește acum!