Prima vizită la un nou-născut: ce cadou să alegem

Știm, pentru că simțim la fel: atunci când te pregătești să efectuezi prima vizită la un nou-născut, îți dorești din toată inima să îi duci un cadou frumos. Urmează să cunoști bebele unui membru de familie sau al unui prieten? Avem câteva sfaturi pentru tine.❤

Alege inspirat!

Da, există și varianta plicului, cu care mergi, cumva, la sigur… Însă atunci când oferi un cadou, și nu un banal plic, înseamnă că te-ai pregătit cu adevărat pentru această vizită și că ai depus un efort: cunoști persoanele cărora le vei călca pragul, ai fost atent(ă) la gusturile, dorințele și nevoile acestora. Pentru că ții la ei. Alege, așadar, un cadou, nu te duce cu un plic!

Să alegi un cadou inspirat, care să placă, nu este o sarcină ușoară. Însă dacă vei avea în vedere câteva aspecte, șansele de reușită sunt foarte mari.

Noi îți recomandăm să alegi un cadou util.

Poate să fie util pentru bebe sau util pentru mamă – sau pentru amândoi. Desigur, un cadou util nu înseamnă acesta nu este unul frumos.

Alege un cadou util și frumos, deci!

Plapumă și pernă

Primul lucru la care ne putem gândi, aici, este lenjeria necesară pentru pătuțul celui mic. De exemplu, un set format din plapumă și pernă.

Sugarii petrec foarte mult timp în pat, de aceea este important ca pielea lor să fie protejată perfect. Lenjeria din muselină este foarte fin și plăcută la atingere. Muselina absoarbe transpirația, așadar pielea copiilor este protejată. Ei pot dormi liniștiți și pot visa frumos.

Păturică

BABUR design

O păturică va fi utilă atât acasă, cât și în „deplasare”. Această pătură Waffle de la BABUR este realizată din bumbac 100%, astfel că este foarte moale și plăcută la atingere. Este ideală pentru somnul copilului. Poate fi folosită în pătuț sau în cărucior, dar și pe podea, ca pătură pentru joacă.

Designul cu pompon conferă păturicii un aer jucăuș, iar nuanțele moderne, o notă de prospețime.

Perne decorative

O pernă adorabilă va fi, întotdeauna, un cadou de mare succes! La început, este „doar” o pernă decorativă; dar mai târziu poate deveni un „prieten” al copilului. Această vulpe catifelată la atingere este un cadou perfect pentru prima vizită la un nou-născut!

Perna este disponibilă în două mărimi, cea mare fiind personalizabilă cu numele copilului.

În magazinul BABUR nu sunt doar vulpi! Găsiți și arici, veverițe sau cerbi.

Prosoape

Un alt lucru extrem de util! Acest prosop cu glugă de la BABUR este unul confortabil de purtat după baie, mai fiind și haios! Are un design atrăgător, cu urechiușe de iepuraș, care vor amuza atât părinții, cât și copiii. Realizat din bumbac 100%, este foarte absorbant, dar se usucă rapid.

Alege materialele naturale!

Îți recomandăm să acorzi mare atenție materialelor alese. Bumbacul și muselina sunt materiale naturale, blânde cu pielea celui mic. Un cadou frumos, util și sigur va reprezenta o bucurie pentru familia vizitată.

Fiecare produs BABUR este unic, realizat manual, cu multă pasiune și dragoste. Studioul nostru creativ se află în Sovata: cumpărând direct de la producător, ai garanția celui mai bun preț.

Ești interesat și de principiile Montessori și vrei să amenajezi camera copilului? Citește și Cum ajută mobilierul Montessori dezvoltarea armonioasă a copiilor aici >>

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük