Cel mai bun și mai frumos pat pentru copii? Patul Montessori, în formă de căsuță! 🏠

Cu siguranță ai văzut fotografii cu paturi-căsuță! Sunt foarte în trend acum. Dar nu sunt doar la modă și-atât. Paturile-căsuță Montessori sunt și foarte bune, și foarte practice! Dacă ești în căutarea unui pat pentru cel mic, ia în considerare ideea achiziționării unuia fabricat în baza principiilor Montessori: un pat simplu, dar de mare efect. Patul-căsuță!

Patul este unul dintre cele mai importante lucruri. Nu doar pentru copii, ci și pentru adulți. Un somn de bună calitate nu se poate obține într-un pat de proastă calitate, iar atunci când vorbim de cei mici, trebuie să ne gândim la mai multe lucruri, ca siguranța, creativitatea ș.a.m.d. Un pat Montessori răspunde tuturor acestor nevoi. Vă spunem, cum.

Confortabil, sigur, frumos, sustenabil? Da, da, da, da!

Încăperea în care se joacă și doarme cel mic reprezintă universul său, un loc în care trebuie să se simtă cu adevărat acasă, confortabil și în siguranță. Patul este centrul acestui univers, iar dacă alegi bine, patul poate fi și un loc de joacă, dar și un loc de odihnă. 2 în 1!

Paturile-căsuță sunt foarte frumoase. Unul dintre motivele pentru care părinții le adoră, sunt tocmai acesta: că reprezintă, în sine, un element foarte decorativ în camera copilului.

Dar mai important este faptul că, fiind realizate în spiritul Montessori, oferă un spațiu creativ copilului tău. Urmează principiile educaționale Montessori și susțin formarea independenței celui mic! Așadar, nu este doar un simplu pat, ci ajută și la dezvoltarea celor mici, oferindu-le un spațiu optim atât pentru odihnă, cât și pentru joacă.

Paturile-căsuță sunt fabricate din 100% lemn natural de brad și fiecare dintre ele este lucrat manual, din materiale prime alese cu mare atenție, cu accent pe sustenabilitate.

Paturile Babur sunt perfecte pentru copii de 3-7 ani și sunt disponibile atât în variantă simplă, cât și dublă – pentru situația în care într-o familie sunt doi copii, iar ei împart aceeași cameră.

Cum alegi?

Paturile-căsuță vin în mai multe variante, iar tu trebuie să alegi cea mai potrivită variantă pentru copilul tău. Materialul este întotdeauna lemnul, dar poți cere ca patul să fie vopsit în culoarea aleasă. Toate vopselele disponibile sunt unele pe bază de apă.

Barierele pentru protecție nu lipsesc de pe niciun pat, însă unele au bariere mai înalte. Alege în funcție de nevoile copilului tău!

Sertarele de depozitare pot fi foarte utile, dar nu sunt mereu necesare. În funcție de ce alte obiecte de mobilier mai ai/vei mai avea în camera celui mic, sertarul poate fi sau nu o opțiune. Sertarul este dotat cu rotițe (nu are șine) și este prevăzut cu două compartimente: de exemplu, un sertar poate găzdui lenjeriile de pat, iar celălalt, jucăriile celui mic.

Patul dublu este o alegere super pentru familiile cu doi copii. Cei mici îl vor adora cu siguranță! La patul dublu se poate opta pentru trei sertare.

Nu trebuie să vă faceți griji în privința montajului! Patul se livrează parțial montat, și trebuie doar asamblat. Poate fi chiar o activitate ca o joacă pentru întreaga familie, este bine ca și copilul să participe la diferitele etape. Nu este nevoie de ajutorul unui specialist!

Ca opțiune extra, pentru un aspect și mai și: optați pentru a îi pune pătuțului-casă și o fereastră, respectiv un horn. O să fie de mare, mare efect!

Câteva perne vesele, colorate și o pătură pufoasă sunt tot ceea ce mai ai nevoie pentru ca  micuțul tău se simtă bine în propriul pat!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük